Nieuwsbericht

Nieuwsbrief verzonden: Pensioenfonds Staples in de toekomst

4 juli 2024

De laatste tijd is er in de media veel aandacht voor pensioenen. Dat is goed want uw pensioenregeling bij pensioenfonds Staples is naast salaris een belangrijke arbeidsvoorwaarde en een belangrijk deel van uw inkomen bij pensionering. 

U hebt van ons op de (digitale) deurmat een nieuwsbrief ontvangen met daarin interessante ontwikkelingen die er bij ons pensioenfonds zijn en wat ze voor u betekenen. Hieronder leest u de verschillende nieuwsberichten en de nieuwsbrief nog eens rustig terug. 

test

Aanpassing van ons bestuur

Het bestuur van Stichting Pensioenfonds Staples (SPS) bestaat nu uit acht leden. Vier namens de werkgever, twee namens de werknemers en twee namens de pensioengerechtigden. Er zijn geen bestuursleden namens de toekomstige pensioengerechtigden.

Afbeelding chance

De pensioenen bij Stichting Pensioenfonds Staples veranderen niet

Het bestuur van Stichting Pensioenfonds Staples heeft besloten om de pensioenen niet in te varen naar een nieuwe pensioenregeling onder de Wet toekomst pensioenen. Voor onze deelnemers en gepensioneerden verandert er dus niets. 

VDPS

Word nu lid van de VDPS

De Vereniging Deelnemers Pensioenfonds Staples (VDPS) is opgericht met het doel om als toekomstige gepensioneerden en gepensioneerden invloed te hebben op de besluitvorming van ons pensioenfonds. Het gaat onder meer om het wel of niet verhogen van uw pensioen en de voordracht van bestuursleden.