Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Uw situatie verandert

Belangrijk om ook even stil te staan bij de gevolgen voor uw pensioen als u bijvoorbeeld een partner krijgt of gaat scheiden. Ook is het belangrijk om tijdig stil te staan bij de keuzes die u kunt maken tegen de tijd dat u bijna met pensioen gaat. Denk aan eerder of juist later met pensioen gaan of eerst een hogere en daana een lagere pensioenuitkering.

Wat als u een nieuwe baan krijgt?

Een nieuwe baan betekent in veel gevallen ook ergens anders pensioen opbouwen. U kunt er dan voor kiezen uw pensioen dat u hier hebt opgebouwd mee te nemen, dat noemen we waardeoverdracht. 

Voorbereiden op pensioen

Als u uw pensioenleeftijd nadert wordt het tijd een aantal keuzes te maken rondom uw pensioen. Wij noemen dit herschikken. In het Pensioen 123 vindt u informatie over de keuzes en in Mijn Planner kunt u bekijken wat de invloed van die keuzes is op de hoogte van uw pensioen. 

Starten met voorbereiden
Family BBQ

Kies uw taal

Welkom op de website van Pensioenfonds Staples

Op het gebruik van deze website is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)Naar de homepage