Nieuwsbericht

Pensioen3daagse: Check uw pensioen en komt met ons in contact!

8 november 2023

Van 7 t/m 9 november vindt de jaarlijkse landelijke Pensioen3daagse plaats, een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor uw pensioen. 

Check uw pensioen
Log in op MijnStaplesPensioen. Via Mijn planner ziet u direct hoe het ervoor staat met uw pensioen. Tip: Vul uw verwachte uitgaven en eventuele overige inkomsten in. Zo heeft u een nog beter inzicht.

Kom met ons in contact op de manier die het beste bij u past!
Wij helpen u graag met uw pensioen. Hieronder leest u op welke manieren wij u kunnen helpen met uw pensioen en pensioenkeuzes.

Wijzer in geldzaken
Wijzer in geldzaken organiseert tijdens de Pensioen3daagse verschillende activiteiten, zoals voorlichtingen, bijeenkomsten en online activiteiten. Ook kunt u makkelijk snel meer inzicht krijgen in uw pensioen. Zo ontvangt u na het invullen van deze korte vragenlijst binnen een paar minuten tips die van belang zijn voor uw persoonlijke situatie.

Blijf op de hoogte!

Wilt u altijd al op de hoogte zijn van het actuele nieuws over uw pensioen en pensioenfonds? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief in MijnStaplesPensioen. U kunt uw voorkeur doorgeven onder Mijn gegevens.

Geef uw e-mailadres door

Wij staan ook graag in contact met u. Dat doen we het liefst per e-mail. Dit is niet alleen sneller, maar ook goedkoper en beter voor het milieu. Is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Log dan in op MijnStaplesPensioen en geef het door.