Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 

Uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2024 vindt u vanaf juni in Mijn documenten in MijnStaplesPensioen. Het UPO is een handig overzicht waarmee u in één oogopslag kunt zien hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en hoeveel pensioen u kunt verwachten. Bent u gepensioneerd? Dan ziet u op uw UPO hoeveel pensioen u ontvangt. 

Wij hebben uw e-mailadres nodig!

Wij staan ook graag in contact met u! En dat doen we het liefst per e-mail. Een e-mail is goedkoper en beter voor het milieu! Hebt u uw e-mailadres al doorgegeven? Log in op MijnStaplesPensioen en geef uw e-mailadres door.

test

Volg een pensioenwebinar

Geen gerichte vragen maar wel benieuwd hoe het nou zit? Dan is het pensioenwebinar misschien een goed startpunt. Leer in één uur de pensioenregeling en de planner kennen.

Liever even bellen of e-mailen?

U kunt ons op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereiken via (020) 426 63 20 of pensioenservice@pensioenfondsstaples.nl

Veelgestelde vragen over het UPO

Dit is niet apart vermeld op het UPO. Het extra pensioen uit waardeoverdracht is verwerkt in het opgebouwde pensioen. U kunt de gegevens van de waardeoverdracht(en) wel terug zien via Mijn Pensioen.

U krijgt vakantiegeld niet apart uitgekeerd. Het vakantiegeld is al verrekend in uw maandelijkse pensioenuitkering.

Ja, wij zetten uw UPO ook bij Mijn documenten. Zo kunt u ze makkelijk printen of downloaden. Wilt u uw UPO voortaan alleen nog maar digitaal ontvangen en niet meer per post? Dat kan natuurlijk. U geeft uw voorkeur aan bij Mijn gegevens > Digitaal communiceren.

Sinds 2020 is er geen aparte UPO toelichting. De toelichtingen van afgelopen jaren vindt u op de website bij documenten. Hebt u vragen dan kunt u de informatie op de website lezen of u kunt contact opnemen met onze afdeling pensioenservice.