Nieuwsbericht

Pensioen3daagse van start: kom met ons in contact over uw pensioen!

31 oktober 2022

Uw pensioen voor later goed geregeld…. dat wil toch iedereen?

Tijdens de Pensioen3Daagse vragen we extra aandacht voor uw pensioen. Want bent u op weg naar een goed pensioen? Een gerust gevoel omdat u weet wat voor later is geregeld? Wij helpen u graag hiermee. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen? Met ons in contact komen. 

Kom met ons in contact op de manier die het beste bij u past!

Samen met uw (ex-)collega’s leren hoe u uw pensioen in kaart brengt, of liever 1op1 via een telefoongesprek uw pensioenkeuzes doorlopen? Of liever zelf aan de slag? Alles is mogelijk en we helpen u hier graag bij! Kijk hieronder op welke manier u met ons in contact kunt komen. Dan kijken we samen of uw pensioen voor later goed geregeld is.

Pensioenwebinar

Tijdens het pensioenwebinar op woensdag 14 november leert u niet alleen meer over uw pensioenregeling maar ook hoe de pensioenplanner werkt en hoe u erachter komt of u later genoeg hebt. Deze workshop is uitermate geschikt voor mensen die zich willen verdiepen in hun pensioen maar niet goed weten waar ze moeten beginnen.

Schrijf u hier in voor het pensioenwebinar op woensdag 14 december 2022 van 17.00 tot 18.00 uur.

Bellen of e-mailen met een pensioenspecialist

Praat u liever 1 op 1 met een specialist? Bijvoorbeeld om uw pensioenuitkering straks helemaal af te stemmen op uw persoonlijke situatie? Dan kunt u ons altijd bellen of e-mailen. Snel, veilig en op een moment dat het u uitkomt duikt u samen met een specialist in uw pensioen.

 

Gemakkelijk op de hoogte blijven

Meerdere keren per jaar informatie ontvangen over uw pensioen en uw pensioenfonds in je mailbox? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief in MijnStaplesPensioen. U kunt uw voorkeur doorgeven onder Mijn gegevens.