Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Nieuwsbericht Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2021 deze maand in de (digitale) brievenbus

07-04-2021

Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2021 deze maand in de (digitale) brievenbus

Deze maand ontvangt u uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) van Pensioenfonds Staples. U vindt uw UPO digitaal bij Mijn documenten. Hebt u bij Communicatievoorkeuren bij Mijn gegegevens aangegeven dat u uw post liever in de brievenbus ontvangt, dan ontvangt u uw UPO deze week op de deurmat. Op dit overzicht ziet u uw opgebouwde pensioen of – als u al gepensioneerd bent- het pensioen dat u al ontvangt.

U kunt het overzicht gebruiken om uw inkomen voor later in kaart te brengen. Hebt u ook pensioen bij andere werkgevers opgebouwd? Kijk dan op www.mijnpensioenoverzicht.nl voor een overzicht van uw andere pensioenen.

Ook dit jaar op het Uniform Pensioenoverzicht (UPO)
Op het UPO 2021 ziet u ook dit jaar weer bij Wat als het mee- of tegenzit een inschatting van uw pensioen bij Stichting Pensioenfonds Staples als we te maken krijgen met flinke mee- of tegenvallers. Hierbij is ook rekening gehouden met een mogelijke stijging van de prijzen. Klik hier voor meer informatie. 

Veelgestelde vragen

De toelichtingen van afgelopen jaren vindt u op de website. In 2021 is er geen aparte UPO toelichiting Hebt u vragen dan kunt u de informatie op de website lezen of u kunt contact opnemen met onze afdeling pensioenservice.

Kies uw taal

Welkom op de website van Pensioenfonds Staples

Op het gebruik van deze website is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)Naar de homepage